Routes door Friesland

Op een e-chopper is er vanuit Grou zoveel te ontdekken. Via welke route ga jij het beleven?

Grou is een gezellig watersportdorp gelegen aan het Pikmeer in het hart van Friesland. Een unieke uitvalsbasis om dit prachtige deel van het Friese merengebied te ontdekken. Neem de pontjesroute en laat je verrassen door de schoonheid van Nationaal Park De Alde Feanen. Maak een dagtrip naar de culturele hoofdstad Leeuwarden of via de bruisende watersportstad Sneek helemaal rondom het Snekermeer. Of toch liever de route langs de authentieke Friese dorpjes met zijn dorpscafé’s en verborgen parels? Nog zo veel te ontdekken!

De uitgewerkte routes zijn gebaseerd op het knooppuntensysteem en bij SunWheels kan je met behulp van grote infoborden jouw route selecteren. Via de App van Route.nl download je via de QR-code de route en start de navigatie. Toch liever een papieren versie mee, geen probleem!

De korte routes zijn ca. 30 km en geschikt voor 3 uren, uiteraard afhankelijk van het tempo en wat je onderweg tegenkomt. De lange routes zijn ca. 50 km en geschikt om een hele dag ontspannen op pad te zijn. Hoe lang je precies onderweg bent hangt af van diverse factoren. We snappen dat onderweg van alles kan gebeuren, openstaande brug, het pontje dat net weg voer en dat terrasje dat je niet voorbij kon rijden. Om die redenen, en alle andere, en om stress op zo’n mooie dag te voorkomen, doen we niet moeilijk als je een half uurtje later komt.

Download alvast de app van route.nl en kies bij SunWheels jouw ideale route. Ga je liever je eigen pad, dan mag dat ook.

Pontjesroutes

Op weg naar de Alde Feanen

Stad en Land

Naar Leeuwarden of rondje Sneek

Authentiek Fryslan

Langs prachtige dorpen of door De Deelen