E-Fatbike huren in Grou

Huur een elektrische fatbike in Grou en beleef Friesland op een bijzondere wijze.

Deze stoere elektrische fatbike is een opvallende verschijning. Met stevige banden, een groot stuur en een zeer comfortabel zadel zorgt het voor een geweldige fietsbeleving. En door de krachtige ondersteuning haal je hogere snelheden dan je verwacht en waarschijnlijk gewend bent. Je mag niet harder dan 25 km/, dat haal je dan ook zonder veel inspanningen. En met een actieradius van ca. 80 km kan je er ontspannen een hele dag mee op pad.

Rijden op een E-Fatbike:

toegestaan vanaf 14 jaar

krachtige elektrische ondersteuning

max. 25 km/u, een helm is niet verplicht

een actieradius van ca. 80 km, ruim genoeg om de omgeving te verkennen

de accu is af te lezen van de display

je krijgt een duidelijke instructie voordat je vertrekt

diverse routes voor hele of halve dag op basis van het knooppuntensysteem en eenvoudig te downloaden met QR-code

max. gewicht incl. bagage 120 kilo

Het nieuwe elektrisch fietsen

De e-fatbike huur je voor 3 uur voor € 27,90 of voor een hele dag (max. 6 uren) voor € 36,-. Huur je voor 3 uren, vertrek je tussen tussen 10.00 en 14.00 uur. Voor een hele dag vertrek je tussen 10.00 uur en 11.00 uur. De borg is € 50,- per e-fatbike, per pin te voldoen bij SunWheels.

De route kies je uit bij SunWheels. Grote infoborden helpen je kiezen en via een QR-code download je de route en start de navigatie. Toch liever de route op papier mee, dan kan dat ook. Kijk voor inspiratie op Routes.

Klik op de huurvoorwaarden voor de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden. De veiligheid staat voorop, indien het KNMI code geel, oranje of rood heeft afgekondigd, kan je de reservering kosteloos wijzigen of annuleren.

Heb je een rijbewijs of ga je liever op een e-chopper , kijk dan naar de e-chopper